Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én bolondulok az indiai konyháért, a fűszerekért és állatira imádom, hogy az elmúlt évek alatt olyan fűszerkészletem lett itthon, hogy gyakorlatilag bármikor neki tudok ugrani. (a kasmíri chilim egyébként megkukacosodott, hogy a fene vigye el, nem is packáztam velük, kidobtam inkább az egészet a kukába, mert az a kukac, ami túléli a chiliben, az ki tudja, hogy mire képes éltében.)
Ez egy állati jó húsmentes opció, ha nincs paneerunk, akkor grillsajttal is ugyanolyan jól tud működni. (Én pl. Csurgódombi grillsajtot használtam hozzá). Én nem szeretem a szottyos zöldségeket (igen, milyen magyar vagyok?! A lecsót sem ebből a tulajdonságából kifolyólag), így olyan fajtákat igyekszem választani, amik ressek maradnak. Na a zöldborsó erre pont ideális, a spenót meg már csak akkor kerül bele, amikor elzártam alatta a gázt és éppen csak összeesik a hőtől.