k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

  Itt is követhetsz

  Search

  Török-Bognár
  Reni

  Fotográfus

  Az én sztorim

  Kezdhetném azzal is, hogy mióta az eszemet tudom a fotózás az életem része, de ez egyáltalán nem így van. Fotósnak sosem készültem, mégis arra eszméltem, hogy ismerősök esküvőjén kezdtem bontogatni a szárnyaim és nem is sejtettem, hogy a hivatásomra találtam rá. 2011 óta vagyok szabadúszó, fő területem az esküvői fotózás. Boldog emberek, boldog pillanatait örökítem meg az eljegyzéstől a családalapításig, és ez évről évre folyamatos motivációt tud nekem nyújtani. Igyekszem a legfontosabb pillanatokat úgy megőrizni, hogy azok valós és őszinte képet alkossanak az ott és akkor történtekről, hogy a fotók nézegetése során újra felelevenedjenek az események. Autodidakta vagyok karakteres, mégis letisztult, egyszerű képivilággal.

  Szenvedélyem, legkedvesebb szabadidős elfoglaltságom az utazás és a gasztronómia. Az évek során munkásságomból adódóan megnőtt a külföldi megkeresések és felkérések száma , amelyek által még erőteljesebben az életem részévé vált az utazás.

  A saját, Metszéspontok című kötetemen kívül, eddigi kiemelt könyves munkáim közé tartozik Bezzegh Éva – 12 hónap, illetve Horváth Alexandra – Hangulatfüggő című kiadványa, amelyeknek a teljes
  képanyagát én készítettem.

  You don't have permission to register
  X