Barion Pixel
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

  Itt is követhetsz

  Search

  Ti írtátok

    /    /  Ti írtátok

  teljesen kizártam a külvilágot

  Szerettem volna már előbb is írni, de most volt időm nyugalomban elvonulni a könyveddel, és hát minden várakozásomat (pedig nem voltak kicsik) felülmúlta!! Teljesen elvittél azokra a tájakra, ahol te jártál, hosszú idő után először éreztem azt, hogy teljesen kizártam a külvilágot, mert a képeid elérték, hogy csak rájuk figyeljek. Szívből gratulálok a sikerednek és folytasd az utad, mutasd be a szemeden keresztül a világot, mert ha lehet, úgy még szebbnek tűnik. Remélem nem voltam túl nyálas, de lenyűgöztél! Várom a következő könyvedet!

  H. Fruzsina

  egy életérzés lefűzött verziója

  Bevallom, kb. három napig csak a zöld csomagolást nézegettem, olyan finom, hogy sajnáltam leszedni. A férjem már ki is nevetett, hogy teljesen nyomi vagyok... csodaszép minden benne. Az egész egy életérzés lefűzött verziója, nagyon régóta vártam.

  Csányi Mónika fotográfus

  Cikkek, sajtómegjelenések, interjúk

  Design & Paper

  Design & Paper

  (angol nyelvű)
  “But the book is much more than a coffee table book of stunning travel photography, as it includes personal recipes inspired by the places and travels the author had.”

  Mindsparkle mag

  Mindsparkle mag

  (angol nyelvű)
  “The volume is meant to be a visual journey, a source of inspiration, and food for the soul. The captivating atmosphere of the photos makes us slow down…”

  You don't have permission to register
  X