Barion Pixel
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

  Itt is követhetsz

  Search

  Általános Szerződési Feltételek

  A jelen ÁSZF tartalmazza a www.tbreni.hu webshopjának (továbbiakban: Webshop) használatának feltételeit, fizetési és szállítási információkat az alábbiak szerint: 

   

  A webshop címe: 

  www.tbreni.hu 

  A Felhasználó a Webshop használatával, illetve a vásárláshoz szükséges adatai megadásával elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglalt rendelkezéseket, ezzel tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat: 

  A Webshop üzemeltetőjének adatai 

  Webshop üzemeltető: Török-Bognár Renáta e.v. 

  Székhely: 8000 Székesfehérvár, Kígyó utca 4. 

  E-mail: hello@tbreni.hu 

  Telefon: +36208239100 

  Hívásfogadás: H-P, munkanapokon 10.00 – 18.00 

  adószám: 56642931-1-27 

  EV nyilvántartási szám: 55311647 

  Bankszámlaszám: 11600006-80000006-13511571 /Erste Bank Zrt/ 

  Számlatulajdonos: Török Dániel 

  A Webshopban kizárólag magyar nyelven lehet vásárolni, a termékeket kizárólag Magyarország és az Európai Unió vámhatárán belüli országok területére szállítjuk ki. 

  A megrendelés regisztrációhoz kötött, adakezelése vonatkozó szabályok az Adatkezelési tájékoztatóban.

  A megrendelés lépései 

  1. A kívánt termék kosárba helyezése 
  2. Személyes adatok és címek megadása, a megrendelés ellenőrzése. 
  3. A megrendelés elküldése 
  4. A megrendelés visszaigazolása 
  5. A megrendelt áru kifizetése. 

  A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 10-18 óráig.  A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. A megrendelés a megrendelés beérkezését követő 1-5 munkanapon belül kerül feldolgozásra. 

  Az adásvételi szerződés létrejötte: 

  1. Ha Felhasználó megrendelést küld a Webshop oldalán, és az eladó a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a Vásárló és Török-Bognár Renáta egyéni vállalkozó között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni. 
  2. Felhasználó elfogadja, hogy ezen módon kötött szerződés írásban megkötöttnek minősül. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak. 
  3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webshop elektronikus formában, automatikusan tárolja. A vásárlás elindításával a Felhasználói Feltételek elfogadása automatikusan megtörténik. 
  4. Eladó, azaz Török-Bognár Renáta egyéni vállalkozó a vásárlás teljesítésétől indoklás nélkül elállhat. Ilyen esetekben a vásárló által befizetett összeg visszautalásra kerül. 

   

  Számla 

  Az eladó minden rendeléshez számlát állít ki, melyet a csomag összekészítésekor kinyomtatva a rendelt termékekhez mellékel. Lehetséges a csomagot számla nélkül kérni, ezt kérjük külön jelezni. A csomag számla nélküli kiküldésekor a számlát utólagosan elektronikus úton áll módunkban elküldeni, ugyancsak külön kérésre. 

  A termék jellemzői 

  A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a terméket bemutató weboldalon. (www.tbreni.hu) 

  Árak 

  A Webshopban közzétett árak forintban értendők, általános forgalmi adót tartalmazzák. Az árváltoztatás jogát Török-Bognár Renáta egyéni vállalkozó fenntartja. 

  Postázás, kiszállítás

  1. Az eladó a megrendeléstől számított legkésőbb 5. munkanapon megkezdi a raktáron lévő termékek kiszállítását a vevő által kiválasztott módon (személyes átvételi időpontokról tájékoztatás, MPL/DHL/FOXPOST csomagfeladás)
  2. A szállítási időkről a mindenkori megrendelési folyamat során tájékoztatja a Vásárlót a Webshop. Amennyiben a megadott időnél több napot vesz igénybe a szállítás, azt az eladó üzenetben jelzi a vásárlónak. 
  • A termékek feladását követően a vásárló az oldalon megadott szállítási címre megkapja a csomagot. 
  • A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni. 
  • A termékek kiszállítását a GLS/DHL/DPD/FOXPOST futárszolgálat végzi vagy esetenként saját szállító eszközzel valósul meg. 
  • Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! 

   

  Személyes átvétel – Csomagkiadás 

  Csomagkiadás az átvételi ponton érhető el, mely szállítási mód választását követően a vásárló tájékoztató e-mailt kap a csomag megérkezését követően.  

  Székesfehérváron: 8000 Székesfehévár, Kígyó utca 4.  előre egyeztetett időpontban.

   

  Elállási jog 

  A 14 napos elállási jog megrendelt áruk átvételétől veszi kezdetét és lehetősége csak használatba nem vett termékre vonatkozik. Ha a vásárló élni kíván ezzel a joggal, e-mail üzenet formájában jeleznie kell a hello@tbreni.hu címen. A terméket érintetlen állapotban az eredeti csomagolásban saját költségre kell visszaküldenie, írásos nyilatkozattal az elállásról.
  Az értesítés kézhezvételétől számítva 14 napon belül az áru vételárát Török-Bognár Renáta egyéni vállalkozó visszatéríti, feltéve hogy az áru vagy a visszaküldést igazoló bizonylat hozzá 5 munkanapon belül megérkezett. 

   

  Csere: 

  A 14 napos elállási jog mellet a vásárlónak az adott termék másra való kicseréléséhez is van joga. A termékcsere csak használatba nem vett termékre vonatkozik. Ha a vásárló élni kíván ezzel a joggal, e-mail üzenet formájában jeleznie kell a hello@tbreni.hu címen. A terméket érintetlen állapotban az eredeti csomagolásban saját költségre kell visszaküldenie, az új termék kiszállításának postaköltségét pedig szintén állnia kell. 

  A 14 napos időtartam lejárta után a vásárló üzenetben jelezheti a csere szándékát, de az eladó megtagadhatja a szolgáltatást, arra nem kötelezhető. 

  A vásárlót nem illeti meg az elállási jog 

  • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza 
  • vásárló hibájából történő sérülés a terméken 
  • nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák 

   

  Jótállási/garanciális igény esetén a vevő kérheti: 

  1. Elsősorban – választása szerint – kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha a választott jótállási igény teljesítése lehetetlen, vagy aránytalan többletköltséget eredményezne, a szerződésszegés súlyát, és a jótállási jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget. 
  2. Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a webáruház a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni – választása szerint – megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
   A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a jótállási igény nem érvényesíthető. 

   

  Jótállási vagy garanciális igény bejelentésének módja 

  A vásárló bejelentheti jótállási vagy szavatossági igényét a Webshopnak küldött e-mailben, a hello@tbreni.hu címen. 

  A levélnek tartalmaznia kell: 

  – a vásárló nevét, címét, 

  – a termék megnevezését, vételárát, 

  – a vásárlás időpontját, 

  – a hiba bejelentésének időpontját, 

  – a hiba leírását, 

  – a vásárló által érvényesíteni kívánt igényt. 

  Tulajdonjog fenntartása: 

  A vételár teljes kifizetéséig az áru a Webshop tulajdonában marad. Ha a termék a vételár teljes kifizetését megelőzően mégis – bármely okból – a Vásárló birtokába kerül, felelősséggel tartozik a Webshop irányába mindazon károk tekintetében, amelyek megtérítésére senkit nem lehet kötelezni. 

  Fizetés: 

  • Online bankkártyás fizetés –  Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

    

  A Webshop Üzemeltetője fenntartja magának a jogot, hogy egyes esetekben bizonyos fizetési módokat kizárjon. 

  Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása: 

  A Webshop Üzemeltetője jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, egyoldalúan módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően leadott megrendelésekre alkalmazandók. 

  A Webshop Üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen változtatást, javítást hajtson végre a Webshopon, előzetes figyelmeztetés nélkül és hogy a Webshopot más domainnév alá helyezze át.

  Szellemi tulajdonjogok

  A www.tbreni.hu weboldalon található minden tartalom, a www.tbreni.hu tulajdona, szerzői jogi és egyéb szellemi tulajdonra vonatkozó törvények védik, a honlap tartalmának egészét, vagy bármely részét tilos reprodukálni, másolni, adatrögzítő rendszerben tárolni, illetve más módon felhasználni, elektronikus úton vagy fénymásolatban közölni Török-Bognár Renáta kifejezett előzetes írásbeli engedélye nélkül. A weblap teljes tartalma Török-Bognár Renáta szellemi tulajdonát képezi.

   

   

  Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje 

  Székesfehérvár, 2021.09.15. 

   

  You don't have permission to register
  X