",__litespeed_var_1__=" One moment, please...

Please wait while your request is being verified...

"; Árak és információk – Török-Bognár Reni
k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

  Itt is követhetsz

  Search

  Árak és információk

  Családi
  és páros fotózások

  • Családi

  • 80.000 Ft

   1 óra
   • kb. 1 órás* fotózás
   • minimum 40 db retusált fotó jpg formátumban
   • online átadás
   • *az időtartam általánosságban érvényes, mert ez leginkább a gyerkőc(ök) hangulatától függ. Van, aki másfél óráig is bírja, van aki 40 perc alatt lemerül. Az előbbiektől függetlenül viszont mindig összejön a teljes sorozat, ha mégsem, akkor azt jelzem mindenképpen nektek.
  • Jegyesfotózás

  • 80.000 Ft*

   1,5-2 óra
   •  1-2 órás rendelkezésre állás
   • min. 50 db feldolgozott fotó jpg formátumban
   • online átadás
   • *amennyiben 4-6-8 órás esküvői csomag megrendelése mellett kerül foglalásra jegyesfotózás, úgy az ára 75.000 Ft helyett 40.000 Ft, 10-12 órás esküvői csomag esetén ajándék
  • Külön napos esküvői fotózás

  • 80.000 Ft*

   2-3 óra
   •  2-3 órás rendelkezésre állás
   • min. 80 db feldolgozott fotó jpg formátumban
   • *amennyiben esküvői csomag megrendelése mellett kerül foglalásra külön napos esküvői fotózás, úgy az ára 75.000 Ft helyett 40.000 Ft
  Amennyiben időpontot szeretnél egyeztetni, de ha esetleg fentiek között nem találsz rá arra, amiért az oldalamra látogattál,
  akkor kérlek e-mailben érdeklődj!
  Van egy csomó terület, amire egyszerűen képtelenség átlalános ajánlatot összeállítani, így az étel-, könyv-, arculati és egyéb üzleti fotózásokkal kapcsolatos ajánlathoz mindenképpen előzetes konzultációra van szükség.

  További információk

  A natúr, természetes árnyalatokat preferálom, kérlek ne vegyetek fel mesefigurás, rikító, mintás darabokat. A célom az, hogy ti is kényelmesen érezzétek magatokat az együtt töltött idő alatt, így nem érdemes olyan ruhadarabba bújni, ami alapvetően tök idegennek hat. A cél a cosy, fesztelen hangulat megteremtése. Páros fotózásnál is az a lényeg, hogy önmagatok tudjatok lenni, ne egy fotózáson kísérletezzetek egy teljesen stílusidegen darabbal. Szépen libben egy hosszú szoknya, vagy a kiengedett haj… Ha tanácstalanok vagytok, akkor kérdezzetek majd bátran engem!
  Előnyben részesített színvilág:
  Alapvetően én a meleg színárnyalatokra esküszöm, a képeim is többnyire ezt a hangulatot árasztják – natúr / bézs / terrakotta / barna / burgundi / fáradt rózsaszín / zuzmózöld / fenyőzöld / khaki / fehér / fekete / szürke / farmerkék / petrolkék / okker
  Ezek az ötletek egyértelműen nem az esküvői viseletre vonatkoznak, bár a meleg színeket, földes árnyalatokat kétségkívül ilyenkor is imádom.
  Ahhoz, hogy a tőlem telhető legjobb eredményt tudjam nektek átnyújtani, szükséges több tényező is, de talán az első és legfontosabb maga a fény.
  A legszebb és fotózás szempontjából is a legideálisabb fények a naplementét megelőző egy-másfél órában vannak, így a szabadtéri fotózások is ennek tükrében történnek.
  Amennyiben a nyári időszakban nem megoldható számotokra ez az időszak, úgy kérlek fontoljátok meg az őszi, téli vagy a tavaszi fotózás lehetőségét, amikor lényegesen hamarabb bukik le a nap, ezáltal a fotózás kezdetével sem kell este 7 körüli időszakban kalkulálni. Arról nem is beszélve, hogy nyáron a kánikula a kora esti órákban kezd enyhülni és személyes tapasztalatom szerint a gyerekek szeme nem bírja az erős fényt, így nehezebb is pillanatképeket készíteni róluk úgy, hogy teljesen szabadjára engedjük őket. Valljuk be, így kevésbé is élvezik a programot.
  Amennyiben a fotózás városi környezetben zajlik (nem parkban, hanem kimondottan urbánus stílusban) ott könnyebb megfelelő helyszínt találni az erős fényviszonyok mellett is, ráadásul az ilyen jellegű sorozatokhoz még hozzá is tud tenni a karakteres fény-árnyék játék.

  Esküvői fotózás

  AMI FONTOS LEHET AZ ESKÜVŐI FOTÓZÁSSAL KAPCSOLATBAN

  Örülök, hogy itt vagy és éppen azzal töltöd az idődet, hogy a honlapomat böngészed! Köszönöm szépen, hogy megtisztelsz érdeklődéseddel, hiszen ez azt jelenti, megadod az esélyt annak, hogy én legyek a fotós életed (életetek) talán egyik legfontosabb eseményén. Ez mindig jó érzés!
  Ezen az oldalon igyekszem minden részletet leírni, amelyek első körben lényeges információként szolgálhatnak és ha beleszerettél a képeimbe, illetve a leírtak sem tántorítanak el, akkor ajánlatot alább, az űrlap kitöltésével tudsz kérni. Természetesen bármi kérdésed akad, bátran tedd fel! Amennyiben nem találsz megfelelő csomagot, akkor sincs nagy vész, hiszen egyedi ajánlatokkal is elő tudok rukkolni.
  Egyébként pedig azt tanácsolom nektek, hogy merjétek megélni a nap minden pillanatát, a lehető legtöbb természetességgel, igazán őszintén. Ha sírni kell, sírjatok, ha nevetni kell, nevessetek és egy “dologra” koncentráljatok: egymásra. Minden más csak kiegészítője a napnak. A boldogság és a jókedv ragadós, tehát ha ti rendben vagytok mind szívben, mind lélekben, úgy minden és mindenki más is rendben lesz. Ne hagyjátok, hogy eluralkodjon rajtatok a stressz, a megfelelési kényszer, mert ez a nap a ti boldogsátokról szól! Formáljátok magatokra az esküvőtöket, hogy ne egy legyen a sok közül, hanem konkrétan az EGY, ami a tiétek és amire örök életeteken át szívesen emlékeztek! Remélem találkozunk!
  Papír fotó: matt fotópapírra előhívott képek (Nem album vagy fotókönyv!)
  Jegyesfotózás: az esküvőt megelőző időszakban, előre megbeszélt helyszínen és időpontban történő “civil” párfotózás, kb. nettó 2 óra időtartammal. (akár külföldön)
  Kreatív fotózás az esküvő napján: “beállított” fotózás, páros portrék készítése, ideális esetben kb. 1 óra időtartammal (minimum 30 perc), lehetőleg a naplemente előtti órában.
  Kreatív fotózás külön napon: az esküvő utáni napokban történő párfotózás, nettó. 2-2,5 óra időtartamban, a legideálisabb fényviszonyok között (akár külföldön).
  Az általam átválogatott képek feldolgozása: az összes kép utómunkázott, fényelt, megszerkesztett állapotban kerülnek átadásra. Bőrretust csak a beállított, kreatív fotókon végzek a normalitás határain belül. (Persze mivel jó érzésű emberből vagyok, így ha valami nagyon látványos és alapvetően múlandó és nem tartozik hozzá a fotóalany karakteréhez, akkor azt lekapom a képek legtöbbjén.)
  Klasszikus fotóalbum, vagy fotókönyv készítésére is van lehetőség, ennek aktuális árairól, illetve részleteiről érdeklődj külön! Ezeket rendszerint a szezon végeztével, novemberben tudom elkészíteni.

  ESKÜVŐI FOTÓZÁSRA ITT TUDSZ AJÁNLATOT KÉRNI!

  A CSOMAGJAIM RENDELKEZÉSRE ÁLLÁSI IDŐ SZERINT KERÜLTEK KIALAKÍTÁSRA. AMENNYIBEN AJÁNLATOT SZERETNÉL KÉRNI, ÚGY KÉRLEK, TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT, MAJD NYOMJ A KÜLDÉS GOMBRA!

   You don't have permission to register
   X