k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

  Itt is követhetsz

  Search

  Miért éppen
  Metszéspontok?

  Esetemben ezek olyan találkozási pontok, ahol keresztezték egymás pályáját a munkához köthető utazások, a nyaralások, kulináris élmények.
  Megmutatom többek között a norvég fjordvidéket, Porto kék csempéit, a közeli és mégis ismeretlen bakonyi lankákat, illetve a kontinensnyi változatosságot magába sűrítő Szardíniát is.

  A könyv
  tervezője

  Bárdy Anna a MOME tervezőgrafika mesterképzésén szerzett diplomát 2013-ban és azóta szabadúszó grafikus és művészeti vezetőként dolgozik a legkülönfélébb projekteken. Közel áll hozzá az arculattervezés és a kiadványszerkesztés területe, ahol igyekszik frappáns és játékos, ám egyben letisztult megoldásokkal, gesztusokkal egyedi vizuális látványt létrehozni. Korábbi munkái közé tartozik a Makers of Budapest, illetve Mártonffy Melinda – Franciaudvaros bérházak Budapesten hiánypótló kötete. Saját projektként utazásainak hatására kiadványsorozatot készít.

  teljesen kizártam a külvilágot

  Szerettem volna már előbb is írni, de most volt időm nyugalomban elvonulni a könyveddel, és hát minden várakozásomat (pedig nem voltak kicsik) felülmúlta!! Teljesen elvittél azokra a tájakra, ahol te jártál, hosszú idő után először éreztem azt, hogy teljesen kizártam a külvilágot, mert a képeid elérték, hogy csak rájuk figyeljek. Szívből gratulálok a sikerednek és folytasd az utad, mutasd be a szemeden keresztül a világot, mert ha lehet, úgy még szebbnek tűnik. Remélem nem voltam túl nyálas, de lenyűgöztél! Várom a következő könyvedet!

  H. Fruzsina

  egy életérzés lefűzött verziója

  Bevallom, kb. három napig csak a zöld csomagolást nézegettem, olyan finom, hogy sajnáltam leszedni. A férjem már ki is nevetett, hogy teljesen nyomi vagyok... csodaszép minden benne. Az egész egy életérzés lefűzött verziója, nagyon régóta vártam.

  Csányi Mónika fotográfus

  További tudnivalók

  + - Mi a tematikája?

  Ha nagyon tömören kellene megfogalmaznom: utazás. Ennek ellenére ez mégsem egy útikönyv. Ez egy úti-, emlék- és receptes könyv keveréke. Egy album, egy gyűjtemény, inspiráció.

  + - Bővebben...?

  A kötet 8 fejezetből épül fel, mindegyikben Európa egy adott országának, bizonyos régióját mutatja be.

  Egy fejezethez rengeteg képes oldal, információblokk, szöveges bevezető, 6 recept és receptleírás tartozik.

  320 oldalas, 270*210 mm-s, keményborítós, vaskos darab.

  + - Mi is pontosan ez a 8 különböző régió?
  1. Észak-Norvégia és Trondheim / Norvégia
  2. Isle of Skye / Skócia
  3. Koppenhága és Sjælland / Dánia
  4. Normandia / Franciaország
  5. Bakony / Magyarország
  6. Júliai-Alpok / Szlovénia
  7. Porto és Észak-Portugália / Portugália
  8. Szardínia / Olaszország
  IMG_7322_2
  You don't have permission to register
  X